Barna Dávid Egyéni vállalkozó

Vállalkozás székhelye: 8885 Valkonya, Fő utca 10 Térkép
Adószám: 56862191-1-40
E-mail cím: elettermuhely@gmail.com
Telefonszám: 301497446
Tevékenység:: Vállalkozásom Bútortervezéssel, lakberendezői tanácsadással, illetve bútorok (gardróbb szekrények, nappaibútorok, előszoba bútorok), bel és kültérinyilászárok készítésével és helyszíni beépítésével foglalkozik.

Az ÉLETFA asztalos műhely nem csak egy asztalos műhely, hanem maga az álmok birodalma. Mi nem csak megvalósítunk, hanem meg is tervezünk. Bármit. Enteriőrtervező kollégánkkal együtt valósítjuk meg a megrendelők álmait, és csodás látványtervekkel kápráztatjuk el őket, amin keresztül betekintést nyerhetnek megálmodott bútoraikba.

Ez az a világ, ahol az Ön képzelete szárnyalhat, mi pedig segítünk a gondolatot formába önteni.

Hitvallásunk, hogy a minőségi alapanyagok, a befektetett munka és az igényes kivitelezés minden esetben meghozza a várva-várt eredményt. A bútorok hálásak a törődésért, a megrendelők a bútorért. Munkánk a tervezés folyamatától a kivitelezésen keresztül egészen a beszerelésig tart. Mindhárom fázisban folyamatos a megrendelőkkel, illetve az érintett szakemberekkel történő egyeztetés.

A vállalkozás méreteiből adódóan a személyre szabott és nem tömeges mennyiségben történő gyártás a fő profilunk. Tevékenységünk sokrétű és szerteágazó: kezdve az épületasztalosságtól a bútor mívességig, kül- és beltéri nyílászárók, bútorok és fadézsák készítéséig.


Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány| 9024 Győr, Bakonyi u. 4/A.| +36-96/512-531|