Díjmentesen! Egyszerűen

2019.11.14

Kedves Ügyfelünk!

 

Itt a honlapunkon található dokumentumokból, illetve az információs napjainkon tájékozódhatott arról, hogy a Magyar Államkincstárnál elérhető maximum 4.573.800,- Ft vissza nem térítendő támogatás feltétele a programunkban elkészített és tanúsított üzleti terv. Egy üzleti terv elkészítése komoly munkát igényel, és vállalkozásindítás előtt állók számára újdonsága miatt sok kérdést vethet fel. Vállalásunk, hogy ügyfeleink teljes körű segítséget kapjanak életképes üzleti tervük kidolgozásához. Projektünk keretében az alábbi INGYENES szolgáltatásokkal segítjük:

  • Még indulás előtt információs rendezvényeinken magyarázzuk el a sikeres, támogatott vállalkozásindításig vezető lépéseket., illetve rövid tesztsorral mérjük fel ismereteit, készségeit, képességeit, és átnézzük a vállalkozási elképzeléséről leírt néhány mondatot.
  • Ingyenes 80 órás vállalkozási ismeretek és vállalkozói kompetencia képzés, mely a részletesebb tervezéshez és a sikeres vállalkozáshoz feltétlenül szükséges ismereteket biztosítja (több helyszínen, több időpontban).
  • Üzleti terv készítéséhez kapcsolódó csoportos tanácsadási alkalmak rendezése, melyeken tanácsadóinkkal mód van az üzleti tervvel kapcsolatos általános témák átbeszélésére.
  • Üzleti terv készítéshez több órás ingyenesen igénybe vehető egyéni tanácsadói keret az Ön vállalkozói ötletével kapcsolatos egyéni kérdések tisztázására tanácsadóinkkal.

Szeretnénk még néhány fontos információra felhívni a tisztelt figyelmüket:

  • Az üzleti terv az egész országban egységes és a nyertes konzorciumok által elfogadott sablon alapján készül, és töltésére online rendszerünkön keresztül lesz mód. Más formátumban, más tartalommal, más eszközökkel, papíron vagy táblázatkezelő alkalmazásban elkészítve nem lesz üzleti terve bírálatra benyújtható.
  • Az általunk tanúsított üzleti terv kivonata lesz egyben a pályázata is! Szakértőink által megfelelőnek ítélt, azaz életképesnek minősített terveket MI jelentjük a Magyar Államkincstárnak.
  • A Magyar Államkincstártól a támogatást egy egyszerű online űrlapon keresztül kell igényelnie, amihez a kitöltendő tartalmat átadjuk önnek.
  • Rendezvényeink és szolgáltatásaink időpontjáról és helyszíneiről itt a honlapunkon (www.3000000.hu), facebook oldalunkról, illetve hírleveleinkből tájékozódhat. Az ezeken kívül hirdetett rendezvények és szolgáltatások nem a mi rendezvényeink és szolgáltatásaink, és felelősséget nem tudunk vállalni értük! 

Fontos, hogy a vállalkozás alapításától/támogatás igénylésétől kezdve egy éven át - tehát a pályázat teljes ügyintézését lefedve- díjmentes, akár személyes mentori segítséget kérhet. Szaktanácsadó partnereink feladata, hogy ingyenesen segítsék az ön beszámolóinak, jelentéseinek elkészítését.

 

Programunk indulásáig tisztázza az üzleti ötletet, amire a vállalkozása épül! Mi a tervezett vállalkozása üzleti profilja, milyen ötletet szeretne megvalósítani? Mik a gyártani kívánt termékek, a nyújtandó szolgáltatások? Gondoljon arra is, hogy miért tartja reálisnak ezt az ötletet (pl. nincs hasonló szolgáltatás a környékén, nagy igény mutatkozik rá). Amennyiben valamilyen újszerűség, innovatív jelleg is felmerül az üzleti ötlete kapcsán, erre is térjen ki.

 

Olvassa át rövid útmutatónkat: https://drive.google.com/file/d/1OVOX3RycLqBCXcC-b5mEbyYdkFo-Rh1B/view

 

 

Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány| 9024 Győr, Bakonyi u. 4/A.| +36-96/512-531|