Jogosultsági dokumentumok elektronikus ügyintézéssel

2020.04.15

 

A GINOP 519 Program Támogatási szerződésének megkötéséhez szükséges jogosultsági dokumentumokat  az alábbi elektronikus módon javasoljuk intézni.

 

Amennyiben teljes körű elektronikus ügyintézésre van lehetősége az ügyfélnek, tehát van ügyfélkapuja, akkor a https://eugyintezes.munka.hu/apex/f?p=150:200:1973019601856953 linkre kattintva indíthatja el a folyamatot.

Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélkapuval, a https://magyarorszag.hu/szuf_fooldal#fooldal linken létrehozhatja elektronikusan az ügyfélkaput, majd indíthatja az elektronikus ügyintézési folyamatot.

A nyilvántartásba vételt követően a dokumentumokat a hivatal postai úton juttatja el az ügyfeleknek.  Ill. ha szükséges az ügyfél Kérelem csomagot kap, melyet kitöltve visszajuttat a járási hivatalba.

A Kormányhivatalok ügyintézési rendjével kapcsolatban érdeklődhetnek telefonon és e-mailen keresztül a központi 1818 telefonszámon.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Mi a teendője az elektronikus jogosultsági igazolásokkal?

Az Ügyfélkapun  elektronikusan kapott jogosultsági igazolásokat  szíveskedjenek továbbküldeni az info@3000000.hu címre, így biztosítva  az elektronikus  dokumentum hitelességét a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány felé.

A papír alapú szerződéses dokumentáció összeállításakor kérjük, hogy a kinyomtatott Kormányhivatali igazolást (igazolásokat) is tegyék a csomagba , melyen tüntessék fel az e-mail küldés dátumát, ezzel jelezve, hogy  az NFSZ által kiállított igazolások elektronikus formában kerültek beküldésre.

IGR Irányítólap küldése esetén kérjük, ne feledkezzenek meg a kinyomtatott dokumentum ügyfél oldali aláírásáról!

 

Ha Ön nem elektronikus igazolást nyújt be, hanem aláírt, pecséttel hitelesített eredeti papír alapú dokumentumot, akkor a támogatási szerződés és mellékleteivel  együtt postai  úton adja fel ezt nekünk. Ebben az esetben elektronikus módon (emailen) nem kell elküldeni az igazolást.

 

 

 

Köszönjük!

 

Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány| 9024 Győr, Bakonyi u. 4/A.| +36-96/512-531|