Kompetenciamérések Augusztusban

2020.08.06

Tájékoztatjuk a Kedves Érdeklődőket, hogy 30 év alatt még folyamatosan lehetőség van a kompetenciamérések írására!

A kompetenciamérési rendezvényekre augusztus 11-től kerül sor, melyekre augusztus 5-től lehet jelentkezni!
 

Jelenleg a lehetőség a 30 év alattiak számára elérhető, mivel a 30 év felettiek esetében a kiajánlott szerződések száma elérte a keretszámokat. (De az elállás és a lemorzsolódás várható mértéke akár 10% is lehet, ezért a következő tervezett időpontokban megszólítjuk a 30 év feletti jelentkezőket is. - még 6 további tervezett.)
A programba vonás a támogatási szerződés megkötésével történik. A jelentkezések benyújtása után a program által biztosított létszámkeret erejéig áll módunkban szerződéseket kiajánlani a minimum szintet teljesítő felmértek körében. Túljelentkezés esetén sorrendet képzünk a kompetenciamérés pontszámai (tesztsor és vállalkozási ötlet értékelésének pontszámai) alapján.

A kompetencia-mérési rendezvényeken való részvétel minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött!
Akkor van lehetősége megírni a kompetencia-felmérést, aki előzetesen regisztrált a
https://3000000.hu/ oldalon, és kapott visszaigazolást a kompetenciamérésre jelentkezésének elfogadásáról. A kompetenciamérési rendezvényre jelentkezni belépést követően a bal oldali menüben található Kompetenciamérés menüpontban lehet a létszám telítődéséig. Amennyiben a létszám megtelt, nem fogad több jelentkezést. Ebben az esetben kérjük türelmét, hamarosan újabb alkalmakat hirdetünk meg.

A KOMPETENCIAMÉRÉSRE MINDEN ESETBEN HOZZA MAGÁVAL A JELENTKEZÉSI ADATOKNÁL RÖGZÍTETT OKMÁNYAIT (személyi azonosító, lakcímkártya, adókártya, TAJ-kártya) AZ ADATOK ELLENŐRZÉSE CÉLJÁBÓL!

Amennyiben lehetősége van rá, a kompetencia-felmérés előtt küldje be a jelentkezését, ezzel is gyorsítva az eljárási folyamatot.

A kompetenciaméréssel kapcsolatos tudnivalókról a következő dokumentumban olvashat:
https://drive.google.com/file/d/1Y03hFms8XRbPe4lXzVV_ePgOTW4gjrys/view?usp=sharing

 

Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány| 9024 Győr, Bakonyi u. 4/A.| +36-96/512-531|