Védelmi intézkedések

2020.11.13

A 478/2020 (XI.3.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel, a projekt megvalósítását érintő, a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben vagy egyéb jogszabályokban a beltéri rendezvények kapcsán meghatározott védelmi intézkedések időtartama alatt az eredetileg megszabott feladat ellátási, szolgáltatás igénybe vételi módoktól eltérni szükséges.

Csoportos Tanácsadás és Mentorálás esetében a szolgáltatás online csoportmunka szoftverrel (ZOOM) lesz lebonyolítva.Az értesítés és a jelentkezés a korábbival azonos módon történik. A lebonyolítás számítógép, kamera, mikrofon használatával,interneten történhet. Megjelenni egy csoportban itt a szoftverben a menüből a megfelelő csoport választásával lehet, majd ott a Zoom meghívó hivatkozását kell követni. (Ez csak az esemény kezdetekor jelenik meg)

Oktatásokat a veszélyhelyzeti jogszabályok nem érintik, ezért a korábbiakkal azonos NORMÁL módon kerül sor a frontális képzési alkalmakra. A távolságtartás és a maszk viselése természetesen kötelező! (A megjelenő rendeletekre igyekszünk haladéktalanul reagálni.)

Megértésüket köszönjük!

 

Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány| 9024 Győr, Bakonyi u. 4/A.| +36-96/512-531|